Mustang Evolution

Mustang Evolution (http://www.mustangevolution.com/forum/)
-   2005-2010 V6 Mustang (http://www.mustangevolution.com/forum/f355/)
-   -   mike 09 (http://www.mustangevolution.com/forum/f355/t377967/)

murphy 07-31-2016 06:33 PM

mike 09
 
hello new to group , I have a brake light issue. tail lights all light up. inner two brake lights don't light up. has anyone know what the problem would be. mike

twk 07-31-2016 08:42 PM

How often do you check your lamps?
Maybe one burnt out, then the other, but you didn't notice until you lost them both. It's not very likely they both blew at the same time, but not impossible either.

jkeaton 08-01-2016 07:10 AM

Have you done the simple stuff yet? Check the bulbs for one....

JimC 08-01-2016 08:14 AM

When you say "inner two brake lights" are you meaning when you step on the brakes they don't illuminate? But otherwise they are lit with the headlights switch?

If so, I believe that is normal and only the outer bulbs light with the brakes and turn signals

Sent from my SM-G930P using Tapatalk

Recon 08-01-2016 08:21 AM

mike 09
 
They're not supposed to light up when you hit the brakes. As Jim said, they light up when your headlight switch is on.

murphy 08-01-2016 07:03 PM

murphy
 
hello everybody thanks for getting back. here is how this started. had the airbag replaced at the dealer on Saturday. you know how they come back you got this problem that one. that's when they said two brake light bulbs out . I said I will fix that. I replaced both bulbs same thing . with headlights on all lit up and when I press brake inner two don't go brighter. I thought this was a little strange. driving home today from work I saw another mustang and saw the brake lights are the the same as mine. after your replies I am assuming that this is normal. teck at dealer not up to speed on this one. lol thanks for your replies.

Gravydog316 08-01-2016 10:02 PM

Try swapping bulbs; turn the hazards on...
i have learned each car is different, even if they are the same year haha.
wiring issue, maybe?


Sent from my iPad using iOS X beta 2

notthead 08-02-2016 07:38 AM

Mine didn't light up until I put the sequential harness on my car.


Sent from my iPhone using Tapatalk

twk 08-02-2016 01:02 PM

Since you already checked the lamps, I would pull the whole harness out and reinstall your original harness and see if the lamps start working again. Well, except for the inner most lamp.


07:21 AM

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.