Mustang Evolution Forum banner

1 - 20 of 20 Posts

·
Registered
Joined
·
453 Posts
Discussion Starter #1
So my cd sounded like it was trying to load a cd and my radio wouldn't play any music and the screen would just flash. The CD player wouldn't stop even after the car was totally off and locked. So I get in yesterday all the gauges come on like normal then I got to start and then gauges flash every which color and a clicking. So mad! So it's at the dealership now. Waiting to hear what it is? Any thoughts?
 

·
Registered
Joined
·
3,551 Posts
So my cd sounded like it was trying to load a cd and my radio wouldn't play any music and the screen would just flash. The CD player wouldn't stop even after the car was totally off and locked. So I get in yesterday all the gauges come on like normal then I got to start and then gauges flash every which color and a clicking. So mad! So it's at the dealership now. Waiting to hear what it is? Any thoughts?
Should have installed that anti virus man...

There was another user on here who had the same thing happen. If I remember right it never turned into a big deal. Keep in mind your car is starting to become a computer and with that it will have glitches. That is the nature of the beast.
 

·
Registered
Joined
·
453 Posts
Discussion Starter #3
Should have installed that anti virus man...

There was another user on here who had the same thing happen. If I remember right it never turned into a big deal. Keep in mind your car is starting to become a computer and with that it will have glitches. That is the nature of the beast.
No kidding! Lol... Yea it its. Computers are a pain in the you know what some times but can be really good. I hope it's no big deal. I'm just upset because its a 13' 5.0 that's only 7 months old with 2900 miles.
 

·
Registered
Joined
·
453 Posts
Discussion Starter #5
Battery.

At least the flashing gauges. Last time this came up it was battery
I'm not saying your wrong but how can it be the battery? When everything had power but then it did all that crap.
 

·
Registered
Joined
·
2,171 Posts
Hopefully it's as simple as the battery. By what you described, it looks to be that way. Good luck and keep us posted!

Shane
 

·
Registered
Joined
·
453 Posts
Discussion Starter #11
Yea I hope that's all it is. Yea the only thing on mine that was acting funny like I said was the radio/ it sounded like it was trying to load a cd even when the car was totally off. Then it went haywire/disorder mode. Lol... So hopefully it's just the battery. I called the dealership earlier and they said a tech was working on blue so hopefully I find something out soon. I will let you guys know when I find out.
 

·
Registered
Joined
·
1,791 Posts
Yep. It was a bad cell in the battery. It's a low voltage circuit fault that it goes into.
 

·
Registered
Joined
·
453 Posts
Discussion Starter #15
Yea it ended up being a faulty radio system witch they have to order so I will be without out a radio system till the new one comes in. It was also a bad battery like you guys said and they replaced it. You guys are awesome
 

·
Registered
Joined
·
453 Posts
Discussion Starter #18
Picked my baby up today good to go except for the radio. They had to order one. So no music for a bit.
 

·
Registered
Joined
·
1,791 Posts
Picked my baby up today good to go except for the radio. They had to order one. So no music for a bit.
What radio? You have a radio in yours? I've never heard of such a thing. The only thing I like listening to is the music that comes from my exhaust.
 

·
Registered
Joined
·
453 Posts
Discussion Starter #20
What radio? You have a radio in yours? I've never heard of such a thing. The only thing I like listening to is the music that comes from my exhaust.
Lol... That is my favorite kind of music . :)
 
1 - 20 of 20 Posts
Top